VARUMÄRKET
SPAR
VARUMÄRKET SAR HAR FUNNITS SEDAN STARTEN 1978. SPAR UTVECKLAS VARJE ÅR OCH FINNS I FLERA VARUGRUPPER

Sigvard Hellbergs Säljlager

SH:s Säljlager startade sin verksamhet med att importera kemtekniska artiklar från Danmark under namnet SPAR 1978. Efter några år flyttade vi tillverkningen till Sverige. Under alla år har vi utvecklat sortimentet, kvalitén och utseendet. Vi var till exempel ett av de första ”lågprismärkena” att komma med astma & allergi godkända produkter. Vi fortsätter att utveckla och förnya sortimentet.

Övriga produkter har efterhand tillkommit i sortimentet, och även där utvecklats med nya etiketter, kvalitet mm. Vi jobbar ständigt med att uppdatera våra produkter för att få produkterna att synas och sticka ut i butikerna.

Vår målsättning är att få ihop ett så brett och intressant sortiment som möjligt under vårt varumärke SPAR och sedan komplettera med andra bra kvalitativa och konkurrenskraftiga produkter!

Vi använder oss av Schenker och DSV. Det ger oss möjlighet att transportera och leverera våra varor i hela Sverige inom några dagar.

Kvalitetslöfte

När du köper en vara med varumärket Spar kan du vara säker på att den är utvald med omsorg och att den håller hög kvalitet till ett bra pris. Innan vi beslutar oss för att köpa in en ny produkt har vi alltid miljön och hållbarhet i beslutsunderlaget. Vi säkerställer att produkterna följer alla relevanta lagstiftningar och direktiv för att vi ska hålla en hög produktsäkerhet. Vi arbetar för att ha så mycket miljövänliga produkter och breddar vårt sortiment med artiklar som är märkta med svanen och EU-blomman.

”Vår målsättning är att kunden skall få sina varor så snabbt och smidigt som möjligt!”

Fastigheterna

Våren 2019 förvärvade vi grannfastigheten och utökade därmed vår lagerkapacitet. Under året har vi renoverat fastigheten och anpassat både fastigheten och marken för att passa vår verksamhet. I och med fasadbytet passar den väl in tillsamman med vår huvudbyggnad som gjorde samma fasadbyte som stod klart 2018.

Utvalda varumärken

Beställ via vår e-handel redan idag

Till E-handeln