Kemtekniskt och rengöringsartiklar

Stommen i vårt sortiment är det kemtekniska, med tvättmedel, sköljmedel och rengöringsmedel. En stor del är i vårt egna varumärke Spar men även andra märken som Wizz, Softlan och Colgate-Palmolive. 

En nyhet är inom varumärket Wizz som utöver rengöringssprayer har kommit i flytande tvätt i olika utföranden. 

Livsmedel och snacks

Vårt sortiment inom livsmedel består av nudlar, grytbaser och konserver. Inom Snacks har vi popcorn i olika förpackningar, några olika nötblandningar med mera.

Djurmat

Allt för hunden, katten och fåglarna!

Vi har våra egna varumärken My Cat för kattartiklar och Max Dog för hundartiklar. Med både våt- och torrfoder till båda kategorierna.

Till vildfåglar har vi diverse olika solrosfrön, hampa och fågelmat.

Glödlampor

Glödlampor med varumärket Spar finns i ett brett sortiment av både halogenlampor och LED-lampor, med diverse sockel och watt.

Toalett- och hushållspapper

Ett brett sortiment och storsäljare är toalett- och hushållspapper av Lambi och Serla. En stor del av pappret tillverkas i Mariestad!

Ljus

Hos oss finner ni ett brett sortiment inom ljus med allt ifrån värmeljus, doftblock i flertalet storlekar, antikljus och doftvärmeljus. 

Engångsmaterial

Brett sortiment inom engångsmaterial, med allt ifrån papptallrikar till diverse glas och pappmuggar. Här arbetar vi efter säsong med flertalet varumärken. 

Grillprodukter

Här finns allt för en perfekt grillkväll. Vi har grillkol och briketter samt tillbehör för grillen. 

En stor nyhet till sommaren 2019 är vår grillmatta som kommer in. Perfekt för att grilla grönsaker och mindre bitar utan att det trillar ner mellan gallret.

Beställ via vår e-handel redan idag

Till E-handeln